Eindelijk! - Reisverslag uit Willemstad, Nederland van Femmie Roques - WaarBenJij.nu Eindelijk! - Reisverslag uit Willemstad, Nederland van Femmie Roques - WaarBenJij.nu

Eindelijk!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Femmie

14 April 2009 | Nederland, Willemstad

Hallo allemaal,

Sorry dat ik zo lang op een berichtje heb laten wachten. Ik ben vrijdag gearriveerd op Hato Airport. Daarna ben ik naar de Vischsteeg gebracht. Ik heb een klein kamertje met eigen douche en keuken. Het is hier zo'n 30 graden. Ondertussen heb ik allemaal leuke mensen leren kennen waarmee ik naar het strand kan en s'avonds gezellig samen eten.
Morgen begin ik bij het Dolphin Therapy Centre. Ik ben benieuwd.... en hou jullie op de hoogte!
liefs femmie

• 14 April 2009 - 04:13

Ina:

Lieve Fem,

Dat klinkt alvast veelbelovend!!
    Doe iedereen de groeten op het DTCT en maak er iets moois van.
    Gelukkig is het hier ook stralend weer, dat maakt het voor de achterblijvers iets beter te verkroppen, hahaha!!
    Welterusten!
    Ik ga mij zo klaar maken voor een nieuwe werkdag.

Kus,
    Ina

• 14 April 2009 - 04:24

Ina:

Dat gehussel met al die afkortingen op de vroege ochtend. Dat gaat niet goed.
    CDTC bedoel ik natuurlijk!

• 14 April 2009 - 08:04

Floor:

ROQUES!

Succes, en vooral: GENIETEN!!

• 14 April 2009 - 08:48

Chantal:

He lieverd,

het grote avontuur is nu echt begonnen. Sorry had het me niet gerealiseerd. ga nu lekker genieten en vooral veel mooie dingen bekijken en ondernemen.
    Wat gaaf dat je met dolfijnen gaat werken, dat is nog altijd een droom van mij!

Ik mail je snel weer.

Liefs Chantal

• 14 April 2009 - 10:00

Denise:

Ben zo blij dat alles al meteen helemaal goed gaat! Dat je al meteen mensen hebt leren kennen enzo! Ik wacht met spanning op je volgende berichtje en ik zie dat je over 67 dagen al weer terug bent! (jeej!!)
    Dikke knuffel!

• 14 April 2009 - 11:36

Jan Roques:

Hallo mop,

Vandaag gaat het dus echt beginnen. Ik hoop dat je stage net zo leuk wordt, of zelf nog leuker dan je verwacht hebt. Veel succes gewenst.
    Kus, paps

• 14 April 2009 - 15:16

Anouk:

Roques!!!!

ik ben zo jaloers op je!!!! geniet er van zoals ik ook heb genoten... En wat lees ik nu... woon je op de visteegh.... Nice!!!!!!!

• 14 April 2009 - 16:00

Mamma:

Hoi Meis,
    Ben benieuwd hoe je het hebt gehad vandaag!
    Heb je al je tenen nog, of heeft er al een dolfijn an geknabbeld?
    Gezellig al die berichtjes, zo te lezen leeft iedereen mee.
    We horen het wel en plaats ook een paar foto's, dan kunnen we zien hoe je er bij zit. Die Vischsteeg, klinkt niet echt romantisch. misschien zitten er nog wel resten graten in je afvoerputje of moet je hengelen naar verdwaalde vissen. Je weet maar nooit op zo'n eiland.
    Maak er wat van en dikke kus en veel succes met je stage.

Kus, mam

• 14 April 2009 - 17:51

Tessa:

Hey Femmie,

Nou dit berichtje krijg ik gelukkig wel gewoon binnen :) Superleuk dat je al allemaal mensen hebt ontmoet! Je nieuwe bikini is dus al van pas gekomen :) Heb je ook al kunnen pronken met je jurk? Ik lijk net je moeder....wilde ook zeggen dat je foto's moet plaatsen en de Vischsteeg hahaha, als je dat van tevoren geweten had ;) Ben benieuwd naar je volgende verhalen, veel plezier op je stage!

Liefs

• 14 April 2009 - 20:13

Iris:

Roques!
    Fijn dat je heelhuids aangekomen bent en dat je het tot nu toe allemaal goed hebt! Maak er een mooie en leerzame tijd van, geniet ervan!
    Liefs, Iris

• 14 April 2009 - 22:43

José:

Wat een avontuur en wat leuk dat we dat mee mogen beleven via je dagboek. Ik hoop dat je een fantastische tijd hebt en dat we veel mooie en goede verhalen te lezen krijgen.
    Heel veel succes en geniet er van, ook al is het voor je stage.
    Groet

• 15 April 2009 - 11:25

Barbara:

Woohoo, je bent nu dan toch op weg! Gaaf joh! Geniet van alle dingen die je ziet en meemaakt, en hou ons op de hoogte!
    Heel veel liefs!

• 15 April 2009 - 13:30

Anneke Verzijden-Roq:

Hoi Femmie,
    Veel succes met je stage. Ben benieuwd naar wat je moet doen bij het Dolphin Therapy Centre.Vergeet niet om er ook van te genieten.
    Groetjes Anneke Verzijden-Roques

• 15 April 2009 - 15:43

Michiel :

He mop,

Ik ben stiekem via het werk aan het schrijven vandaar dit late en ietswat korte berichtje maar, Fijn dat het leuk is en lache dat ze je al schildpadden en zeekomkommers heb geaaid. Wanneer komen de foto's??? Hier gaat alles goed maar ik mis je wel Kus We mailen,sms-en,skypen,bellen snel ok?!

• 15 April 2009 - 16:55

Roy & Sandra:

Hey Femmie!

En... hoe was je eerste werkdag??? We zijn erg benieuwd! Fijn dat je al gezellig wat mensen hebt leren kennen, waar je mee kan eten en naar het strand kan! Veel succes en vooral plezier daar!

Liefs,
    Roy & Sandra

• 15 April 2009 - 18:40

Petra Snoeker:

Hoi Femmie

Fijn dat de eerste indrukken goed zijn.
    Zijn er meer stagiaires zoals jij of ben je de enige?
    Heel veel plezier met de dolfijnen en die leuke mensen natuurlijk daar!

liefs Petra

• 15 April 2009 - 19:39

Janny En Giel:

Lieve Femmie,
    Fijn dat de reis goed is gegaan.En dat je al wat mensen heb leren kennen.
    Een goede start is het halve werk en we hopen dat je daar een fijne en leerzame tijd hebt.
    Geniet van alles ook van het mooie weer.

Veel liefs Janny en Giel

• 16 April 2009 - 07:51

Chantal:

Jeetje fem, wat leven al die lieve mensen met je mee! Volgens mij zijn we stiekem gewoon jaloers dat jij die stap wel hebt gezet. Zo graag even om het hoekje bij je kijken.

Veel pelzier en we wachten met smart op je foto's en verhalen.

Liefs

• 16 April 2009 - 15:35

Je Tantetje:

Hoi Fem,
    Hoorde via de meiden dat je een mail had gestuurd, snik ben ik nu al van je maillijst gehaald. Maar hoe is het daar?? Ben blij dat je het al naar je zin heb, zo zie je maar, klein eiland, grote contacten.
    Geniet er van en ben benieuwd naar al je avonturen. Kus Paula

• 16 April 2009 - 17:48

Tante Greet:

hoi femmie, wat ben je een bofferd,een warm land,een leuke stageplek en gelijk gezellige mensen om uit te gaan. geniet en maak er wat van. tante greet/oom henk

• 19 April 2009 - 16:09

Jacqueline:

Hai Femmie!Wat leuk dat je al veel leuke mensen hebt leren kennen!Het is daar vast erg mooi ook.Wil er ook nog steeds heen!Maar dat weten we nog steeds niet zeker!We zien wel...Tot nu toe is t op onze vlonder ook goed vertoeven.Veel plezier bij dat Dolphin centre he?Liefs van Mike & Jacqueline xxx

• 19 April 2009 - 16:21

Jacqueline:

ps:Mike mailt jou vandeweek t tijdelijke contract van 3 uur.Zou je dat voor ons kunnen ondertekenen en terugsturen per post?Het adres is: Voorstraat 52 3441 CN Woerden.Hartstikke bedankt alvast!xxxx Jac ;-)