VAKANTIE!!!! - Reisverslag uit Willemstad, Nederland van Femmie Roques - WaarBenJij.nu VAKANTIE!!!! - Reisverslag uit Willemstad, Nederland van Femmie Roques - WaarBenJij.nu

VAKANTIE!!!!

Door: Femmie

Blijf op de hoogte en volg Femmie

11 Juli 2009 | Nederland, Willemstad

Hallo allemaal,

Hier een berichtje vanaf het zonnige Bonaire.
Vorige week heb ik Michiel van het vliegtuig afgehaald en kon onze vakantie beginnen. Eerst een weekje op Curacao doorgebracht en we zitten nu een week op Bonaire.
Bonaire is het minst toeristische eiland van de Antillen maar wel het mooiste.
De eerste week heb ik Michiel in een vogelvlucht Curcacao laten zien. Willemstad, stranden en feestjes.
Vervolgens zijn we in een 9 persoons propellor vliegtuigje naar Bonaire gestapt. Daar hebben we met onze pick up truck het het eiland over gecrossed, wildparken bekeken, gedoken, gekayakt en gewindsurfed. Druk, druk, druk dus maar wel erg leuk.
Morgen vliegen wij weer terug naar Curacao voor ons laatste weekje vakantie. Dan zit het er al weer op!
De tijd is gevlogen.
Dus tot over een weekje op Schiphol ;)

• 11 Juli 2009 - 16:18

Ina:

Hoi Fem en Michiel,

Vanuit een zonnig Lake District in Noord-Engeland (ja, je leest het goed, ZONNIG) wensen wij jullie nog een hele fijne week op Curacao!! De tijd gaat wel erg snel. Zo je afscheidsetentje en zo weer je welkomsborrel!!

Kus,
    Ronald, Ina en Hugo

• 12 Juli 2009 - 10:02

Roy & Sandra:

Hoi!

Leuk allemaal, hoor! Goede reis terug naar Curacao! En geniet er samen nog maar lekker van!!!

Heel veel liefs,
    vanuit het REGENACHTIGE kikkerlandje,
    Roy & Sandra -xxx-

• 12 Juli 2009 - 11:02

Petra:

Nog even genieten dan maar en terugkijken op een mooie, leerzame tijd.
    Groetjes van ons allemaal en goede reis terug naar Nederland.

Liefs Petra en fam.

• 12 Juli 2009 - 12:22

Tessa:

Jeetje joh, de tijd vliegt echt! Geniet nog even samen :)

• 12 Juli 2009 - 16:43

Barbara:

Geniet van je laatste weekje!!! En we spreken gauw af als je terug bent!Liefs!

• 14 Juli 2009 - 09:37

Chantal:

geniet nog even lekker! Tot snel voor alle foto's en verhalen.

Liefs Chantal

• 17 Juli 2009 - 14:08

Lennaert:

Michiel

Ik heb de eerste aanvragen al weer klaar gelegd voor je!!
    We kunnen weer beginnen.

• 17 Juli 2009 - 19:08

Paula:

Hoi Fem en Michiel,
    Wat gaat de tijd toch snel. Kom je een keer langs om je verhalen te vertellen? Maar eerst maar weer even afkicken in het koude, soms zonnige nederlandje.
    Welkom thuis over een paar dagen!!
    Paula