Dol Fijn
Door: Femmie
Blijf op de hoogte en volg Femmie
12 Juni 2009 | Nederland, Willemstad
Eindelijk was het dan zo ver...Ik mocht ook een keer met dolfijnen zwemmen. Het was echt heel erg leuk. Ik was eigenlijk het nieuwsgierigst naar hoe die dolfijnen zouden voelen. Nu weet ik het..als een gymmatras zo'n dikke met een plastic laagje er overheen.
Ik kan er een hele hoop over vertellen maar de foto's spreken wel voorzich.
13 Juni 2009 - 06:53
HOI FEMMIE!
Dat is zeker DOL FIJN!!!!
Erg leuke foto's! Wat is dat gaaf, he. Het zijn echt mooie dieren! Dat is echt een ervaring om nooit meer te vergeten!
Hoe gaat het verder met je stage? We hoorden van Mic dat je nog op tv komt. Echt leuk!
Nog even en dan komt hij naar je toe, dan kunnen jullie samen van het eiland genieten!
Veel plezier en succes nog daar!!
Liefs,
Roy & Sandra -xxx- -
13 Juni 2009 - 08:48
Chantal:
Hoi Fem,
Wat een geweldige foto's! dat is echt nog een droom van mij, lijkt me zo geweldig om met die mooie beesten te zwemmen.
Je foto's zijn echt top, je ziet er goed en gelukkig uit! je komt toch wel weer terug naar Nederland?! Dat je niet stiekem daar blijft.
Nou ik hoor gauw je laatste verhalen weer.
Heel veel liefs Chantal -
13 Juni 2009 - 14:35
José:
Wat een geweldige ervaring mag jij meemaken!!! Een wens van heel wat mensen, maar jou zien we fantastisch op de foto's. Leuk om over je avonturen daar te lezen. We weten nu meer van je dan toen je gewoon in Nederland was.
Heel veel mooi's nog de komende maand en dan, helaas misschien, gezond en veilig weer naar huis.
Groet, José -
13 Juni 2009 - 16:22
Paula:
WILLEN WIJ OOK !!!!!!!! -
14 Juni 2009 - 07:31
Petra:
Hoi Fem
Dit ziet er echt heel gaaf uit! Wordt bijna een beetje jaloers op je.
Wij zijn twee weken geleden toevallig naar het dolfinarium geweest en hebben genoten van de prachtige shows, maar dit.... -
14 Juni 2009 - 17:09
Barbara:
Wow Fem, helemaal gaaf joh! Dat is iets wat ik ook nog erg graag een keer zou willen doen. Een supermooie ervaring denk ik! Hoe is het verder daar? Vast heerlijk weer natuurlijk! Bevalt je stage nog een beetje? Veel liefs! -
14 Juni 2009 - 19:34
Mams En Paps:
Ziet er echt DOL FIJN uit!!!
We zouden er bijna onze vakantie voor omboeken.
Nu maar hopen dat we dolfijnen zien zwemmen bij Wales, schijnt mogelijk te zijn.
Trouwens, volgens mij vond GeeGee het ook wel DOL FIJNS!
Geniet er nog even van en doe GeeGee de groeten.
Kus van ons
15 Juni 2009 - 06:41
Michiel :
Hopelijk gaat het met de vissen daar beter dan hier. Je vrouwtjes guppie thuis maakt er een gewoonte van om steeds om haar zijkant te gaan liggen. Ik heb d'r al 3 keer klinisch dood verklaard maar dan zwemt ze weer ff verder. Het is een aflopende zaak vrees ik maar ze zit nu aan de beademing... wordt vervolgd. -
15 Juni 2009 - 11:59
Amy:
Jeetje wat ontzettend leuk zeg! Dat lijkt me toch wel een hele bijzondere ervaring! Hoe gaat het verder met je? Volgens mij vermaak jij je prima he? En komt Michiel al snel jouw kant op?
Meissie, ik spreek je snel!
dikke kus!Amy -
15 Juni 2009 - 13:16
Iris:
Hee Roques!
Ziet er cool uit! Lijkt me ook zeker een topervaring en wie weet ga ik die wel volbrengen aanstaand weekend, want weetje.. Donderdag kom ik aan op Curacao en Zondagmorgen vlieg ik weer terug naar St.Maarten.
Even meeten dacht ik zo! Ben jij donderdags ook bij die Cinco of hoe het heten mag? Of stuur me anders even een mailtje met je lokale nummer, dan kan ik je even bellen. Ik weet niet of mijn lokale nummer ook werkt op Cura dus dan heb ik iig jouw nummer!
Tot van het weekend!
X Iris -
21 Juni 2009 - 19:31
Anneke Verzijden:
Geweldig lijkt mij dat. Je hebt er van genoten volgens mij. Van zo'n stage kun je nog eens genieten en leren tegelijk.Nog even en dan vakantie er achteraan. Geniet er maar van. Groetjes Anneke -
22 Juni 2009 - 06:36
Michiel:
Het is zover
Het vrouwtjesguppie is zaterdag 20-06-2009 om 9.24 uur overleden. De uitvaartdienst is inmiddels geweest. -
22 Juni 2009 - 09:58
Tante Greet:
hoi femmie, bedankt voor je leuke kaart.lekkere blauwe zee en kristallen golven. geniet nog maar. -
23 Juni 2009 - 13:44
Iris:
Hee Femmie!
Wat stom dat ik je niet heb gemeet van het weekend op Curacao! Ik heb je wel geprobeerd te contacten, maar tevergeefs..
Heb je wel een leuk weekend gehad? Ik zeker wel, maar jeetje dat de verschillen tussen St.Maarten en Curacao zo groot waren had ik echt nooit verwacht..
Geniet nog, want ik zie dat je nog minder dan een maand hebt. Jemig, de tijd vliegt echt!
X Iris -
24 Juni 2009 - 19:15
Hey Femmie,
Nog even en dan zit je stage er alweer op! We hoorden dat je nog een keer met de dolfijnen hebt gezwommen. Echt leuk! In ieder geval veel succes nog dit weekje en voor daarna een fijne vakantie!!!
Liefs,
Roy & Sandra -
24 Juni 2009 - 19:16
PS:
Nog bedankt voor de erg leuke kaart!!! -
26 Juni 2009 - 14:56
Boys Van Mercedes:
He Femmie,
Pas je goed op die lieve Michiel. Zorg dat ie wel heelhuids terug komt. Enne smeer hem goed in met zonnebrand!! -
03 Juli 2009 - 15:53
TC Van Boys Van Merc:
Femmie,
Is het beetje vol te houden met die Hollander ?
Michiel fijne vakantie!